Kodabas VAREKATALOG

Oppdatert vareinformasjon rett i kassasystemet!

Varekatalogen fungerer som en elektronisk sentral, hvor leverandører overfører teknisk informasjon (GTIN, varenummer, mål, vekt, priser osv.) om sine produkter til en sentral database. Her blir informasjonen kontrollert, oppdatert og tilrettelagt, slik at kunder kan laste ned nyheter og endringer (på de merkene de abonnerer på) til egne systemer.

Store fordeler ved en sentral database.

En varelinje består av over 50 forskjellige felt, men antall felt som fylles ut avhenger av hva den enkelte leverandør har tilgjengelig av informasjon og hvilke krav den enkelte kunde stiller.

Leverandør har ansvar for lokalt å generere en fil etter det format som til enhver tid kreves. Overføring av vareinformasjon kan foregå på følgende måter:

  • uttrekk fra eget ERP-system, ftp-overføring (fast lengde eller semikolonseparert)
  • Vareskjema (Excel) som lastes opp via egen webside
  • Web-registrering
Leverandøren velger selv den overføringsmetoden som passer best for bedriften, men det anbefales å ta i bruk direkteoverføring fra eget ERP-system.
.
.

GLN for identifisering av leverandør

GLN (Global Location Number) er et nummer som brukes til entydig å identifisere fysiske lokasjoner, juridiske enheter eller ulike roller i en handelstransaksjon (www.gs1.no/gln). GLN fåes ved henvendelse til GS1.no
Kodabas AS · Tlf: 22 99 22 70 · E-mail: post@kodabas.no · Design av Pion · Hjemmesideløsning fra Monsternett